Ontdek de superkrachten van jouw medewerkers met de HeroScan
Nieuws2024-06-27

Onlangs hebben we een unieke HeroScan ontwikkeld voor de familie van bedrijven van Driessen Groep. Deze op maat gemaakte scan heeft meer dan 750 medewerkers geholpen hun eigen superkrachten én die van hun collega’s te ontdekken. Door op een leuke en creatieve manier de verborgen talenten binnen de organisatie zichtbaar te maken, hebben we een nieuwe dimensie aan talentontwikkeling toegevoegd.

Inzicht in talenten

Tijdens de jaarlijkse zomerbijeenkomst van Driessen Groep stond onze HeroScan centraal. Voorafgaand aan dit evenement hebben alle medewerkers de HeroScan ingevuld. Tijdens de bijeenkomst zelf werden diverse spelactiviteiten georganiseerd die de superkrachten van medewerkers benadrukten. Dit leidde niet alleen tot een betere onderlinge kennismaking, maar ook tot een sterkere samenwerking.

De HeroScan als basis voor talentontwikkeling

Inzicht krijgen in talenten is slechts de eerste stap. Daarom ondersteunen we Driessen Groep met de verdere implementatie van ons uitgebreide talentmanagementsysteem. Leidinggevenden en managers gaan de komende tijd in gesprek met hun medewerkers over de ontdekte superkrachten en hoe deze verder ontwikkeld kunnen worden. Onze feedbacktool speelt hierbij een cruciale rol, door medewerkers de mogelijkheid te bieden eenvoudig feedback van collega’s te verzamelen. Het resultaat? Betere samenwerking en meer werkgeluk. We zijn trots dat de HeroScan hieraan bijdraagt.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Wil jij ook de superkrachten binnen jouw organisatie ontdekken en ontwikkelen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat de HeroScan van MyTalentBoard voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen brengen we de verborgen talenten van jouw medewerkers in beeld en helpen we bij de verdere ontwikkeling ervan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Delen
Bel ons op 040 – 2029361 of plan vandaag nog een gratis demo!Neem contact op
Bij MyTalentBoard zijn we ervan overtuigd dat inzicht in talent en drijfveren het goud is om medewerkers te ontwikkelen tot werkgelukkige professionals. Daarom kijken wij anders naar mens en werk. Als je kijkt naar wat mensen goed kunnen én leuk vinden, kunnen zowel medewerkers als organisaties optimaal presteren.
KvK: 57302049BTW-nummer: NL852522939B01