Wil jij partner van MyTalentBoard worden?

Welkom op onze website en leuk dat je nieuwsgierig bent naar een partnership. MyTalentBoard is één van de meest gebruiksvriendelijke en praktische talentmanagement tools in Nederland en daarbuiten.

Ambitie

Een toekomstbestendige beroepsbevolking

MyTalentBoard streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen werkt en blijft werken. Ons doel is het mogelijk maken van betekenisvol en betaald werk voor zoveel mogelijk mensen. We willen een arbeidsmarkt waar iedereen kan participeren, met werknemers die gelukkig zijn in hun werk en duurzaam inzetbaar blijven.

Toekomstbestendige werkgevers

Een toekomstbestendige arbeidsmarkt voor bedrijven is er één waarop zij op het juiste moment kunnen beschikken over de juiste mensen met de juiste skills. Dit is essentieel voor bedrijven om producten en diensten te blijven leveren, te innoveren, te groeien, en bij te dragen aan maatschappelijke opgaven en transities.

Wij werken graag samen met partners die ook bijdragen aan toekomstbestendige medewerkers en werkgevers zoals accountants, HR(D) adviseurs, HR-tech consultants, L&D specialisten, trainers, coaches en andere gepassioneerde professionals. MyTalentBoard biedt hun klanten tijdbesparende en efficiënte oplossingen voor het identificeren, optimaal benutten, aantoonbaar ontwikkelen en valideren van skills.

Met MyTalentBoard waarborg je continuïteit, stel je mensen centraal, vereenvoudig je processen en draag je bij aan het boeien en binden van medewerkers. Daarnaast biedt MyTalentBoard geïntegreerde AI-tools en een gebruiksvriendelijke interface.

De voordelen voor jou

Doorlopende beloningAls partner van MyTalentBoard ontvang je een aantrekkelijke verkoopcommissie. Hoe meer verkopen je genereert, hoe meer structurele commissie je verdient. Ieder jaar weer.
Toegang tot een groot netwerkOntmoet professionals, deel kennis en vergoot je zakelijke mogelijkheden door waardevolle relaties op te bouwen.
Eigen dienstverleningAls consultancypartner mag je zelf nieuwe vormen van dienstverlening ontwikkelen rondom MyTalentBoard. De kosten die jouw organisatie hiervoor aan klanten in rekening brengt bepaal je zelf
Uitgebreide ondersteuningOok na de on-boarding blijven we je (online) ondersteunen, zodat je met ons talentmanagementsysteem het maximale uit jouw bedrijf kunt halen.
Toegang tot partnerportaalJe krijgt exclusieve en kosteloze toegang tot het MyTalentBoard portaal. Met dit portaal in jouw eigen look en feel heb je een nog professionelere uitstraling en een nuttige marketingtool in een omgeving.
PromotiemateriaalAls consultancypartner kun je gebruik maken van uiteenlopend promotiemateriaal over MyTalentBoard. Daarnaast krijgt je organisatie een naamsvermelding op deze website.

Wat we van jou verwachten

Verkoop & advies

  • Actieve verkoop van en advisering over het MyTalentBoard-platform bij bestaande en nieuwe klanten.

Support

  • Eerstelijnssupport rondom het MyTalentBoard-platform.

Verwijzing

  • Verwijzing (interactieve link) naar MyTalentBoard op de website van je organisatie.

Kennis & expertise

  • Indien gewenst een actieve sparringpartner voor collega partners.

Hoe word je partner?

Kennismaking

Vul het contactformulier in voor een kennismaking of plan direct een afspraak met Thomas Croughs, onze partnermanager.

On-boarding

Bij een gezamenlijke klik en ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst, krijg je een uitnodiging voor de on-boarding.

Verdien commissie

Iedere keer dat je een nieuwe klant blij maakt verdien je commissie op basis van het licentiebedrag.

Maandelijkse uitbetaling & jaarbonus

De uitbetaling van je commissie vindt maandelijks plaats en je ontvangt een aanvullende bonus aan het eind van het jaar op basis van jouw inspanningen.

MyTalentBoard maakt talentmanagement eenvoudig voor (HR-)managers. Met ons talentmanagementsysteem bieden we diensten voor het testen, matchen en ontwikkelen van medewerkers. Zo helpen we organisaties om inzicht en grip te krijgen op talent.