Word partner en maak impact!

Ben je klaar om werkgeluk te laten groeien én jouw bedrijf een boost te geven? Sluit je aan bij ons netwerk van professionals en ontdek de voordelen van ons partnerprogramma. Zo profiteer je onder andere van een aantrekkelijke financiële beloning en een groot netwerk aan (HR-)professionals. We kijken ernaar uit om samen met jou impact te maken.

Waarom partner worden?

MyTalentBoard is onderdeel van Driessen Groep. Samen met onze familie van bedrijven maken we werkgeluk mogelijk voor zoveel mensen en organisaties in de profit en non-profit sector. In de dynamische arbeidsmarkt is het voor organisaties steeds lastiger om talenten te vinden, boeien en binden. Wij zijn overtuigd dat we op een andere manier naar mens en werk moeten kijken. Daarbij ligt de focus op talenten, drijfveren en gedrag. En niet langer op diploma’s en cv’s. Met ons talentmanagementsysteem maken we deze manier van kijken naar talent mogelijk.

Als partner ben je dagelijks bezig in het domein van mens en werk. Of je nu werkzaam bent als consultant, coach, trainer, recruiter of HR-adviseur. Ons talentmanagementsysteem kan jouw werk, en dat van jouw klanten, makkelijker maken. Wij zorgen ervoor dat talentmanagement simpel is voor iedereen. En dat zonder gedoe. Tegelijkertijd profiteer je van aantrekkelijke (financiële) voordelen als je ons talentmanagementsysteem succesvol onder de aandacht brengt binnen jouw netwerk. Win-win dus.

De voordelen voor jou

Een financiële beloningAls mensen of organisaties uit jouw netwerk zich bij ons aansluiten, ontvang je een jaarlijks terugkerende beloning. De beloningen zijn ingedeeld in categorieën en zijn afhankelijk van jouw commitment.
Toegang tot een groot netwerkSluit je aan bij ons netwerk van professionals, waaronder trainers, coaches en HR-professionals verspreid over heel Nederland. Ontmoet professionals, deel kennis en vergoot je zakelijke mogelijkheden door waardevolle relaties op te bouwen.
Duidelijke afsprakenWe bieden je een transparant contract met heldere afspraken over bonussen, termijnen en partnerbijeenkomsten. Ook geven we je concrete handvatten waarmee je MyTalentBoard effectief onder de aandacht kan brengen.
Uitgebreide ondersteuningWe bieden je een grondige onboarding met aandacht voor implementatie en coaching. Ook na de onboarding blijven we je (online) ondersteunen, zodat je met ons talentmanagementsysteem het maximale uit jouw bedrijf kunt halen.

Hoe werkt het?

Tijdens een eerste kennismaking onderzoeken we of we bij elkaar passen en maken we duidelijke afspraken. Als je onze partner wordt, betekent dit dat je actief ons talentmanagementsysteem promoot binnen jouw netwerk. Dit kan ons alles-in-één platform zijn, maar ook onze aparte modules voor testen, ontwikkelen en matchen. Wanneer mensen of organisaties zich uit jouw netwerk bij ons aansluiten, ontvang je van ons een jaarlijks terugkerende beloning. En als jouw dienst ook bij onze doelgroep past, kunnen wij onze klanten ook naar jou doorverwijzen.

Waar wacht je nog op? Word ook partner, profiteer van de voordelen en laat jouw netwerk het gemak van MyTalentBoard ervaren. Plan een kennismaking
MyTalentBoard maakt talentmanagement eenvoudig voor (HR-)managers. Met ons talentmanagementsysteem bieden we diensten voor het testen, matchen en ontwikkelen van medewerkers. Zo helpen we organisaties om inzicht en grip te krijgen op talent.