MyTalentBoard lanceert partnernetwerk: samenwerken aan talentontwikkeling
Nieuws2024-06-17

MyTalentBoard heeft een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld voor het testen, ontwikkelen en matchen van medewerkers. Dit systeem biedt managers de mogelijkheid om inzicht te krijgen en grip te houden op de ontwikkeling van medewerkers. Onlangs heeft MyTalentBoard een nieuw partnernetwerk gelanceerd, waarmee ze hun unieke platform voor talentmanagement toegankelijker willen maken voor een breder publiek. Johan Bertens, directeur van MyTalentBoard, vertelt meer over deze veelbelovende ontwikkeling.

Inzicht leidt tot werkgeluk

Johan benadrukt het belang van inzicht in talent voor organisaties: “Ons platform maakt al jaren mensen blij. Wij zijn ervan overtuigd dat inzicht in talent en drijfveren het goud is om medewerkers te ontwikkelen tot werkgelukkige professionals. Als je kijkt naar wat mensen goed kunnen én leuk vinden, kunnen zowel medewerkers als organisaties optimaal presteren. En wij willen zoveel mogelijk mensen hierbij helpen. Er zijn talloze HR-professionals, bureaus en coaches die dagelijks bezig zijn met talentontwikkeling op de werkvloer. Door onze consultancy-ervaring kunnen we hen optimaal ondersteunen.”

Voordelen van het partnernetwerk

Wanneer je partner wordt van MyTalentBoard, krijg je toegang tot het gebruiksvriendelijke talentmanagementsysteem, dat je eenvoudig kunt integreren in jouw eigen diensten. Daarnaast biedt MyTalentBoard commerciële ondersteuning en een uitgebreid onboardingtraject om ervoor te zorgen dat partners alles uit de samenwerking kunnen halen. Johan benadrukt de veelzijdigheid van het partnernetwerk. “Het is geschikt voor een breed scala aan professionals binnen HR, maar ook voor partners die startups en scale-ups begeleiden. De belangrijkste criteria zijn dat partners onze software effectief kunnen inzetten en een duidelijke visie hebben op talentmanagement. We zoeken professionals die écht toegevoegde waarde willen leveren aan hun klanten en ons platform willen gebruiken om hun eigen diensten te optimaliseren.”

Krachten bundelen

Of je nu werkzaam bent als coach, trainer of HR-professional, het talentmanagementsysteem van MyTalentBoard kan jouw werk, en dat van jouw klanten, makkelijker maken. Johan licht toe: “Wij zorgen ervoor dat talentmanagement simpel is voor iedereen, zonder gedoe. Tegelijkertijd profiteer je van aantrekkelijke voordelen als je ons talentmanagementsysteem succesvol onder de aandacht brengt binnen jouw netwerk.

Wanneer mensen of organisaties uit jouw netwerk zich bij ons aansluiten, ontvang je een jaarlijkse terugkerende beloning. Bovendien ben je onderdeel van een groot netwerk verspreid over heel Nederland, wat je de mogelijkheid biedt om professionals te ontmoeten, kennis te delen en je zakelijke mogelijkheden te vergroten.”

Momenteel heeft MyTalentBoard al diverse intensieve samenwerkingen met partners, waaronder Steyn & Allberg, gespecialiseerd in talentontwikkeling van mens en organisaties. Virgil van Dijk, directeur ontwikkeling bij Steyn & Allberg, deelt zijn ervaringen: “Onze samenwerking met MyTalentBoard heeft ons bedrijf naar een hoger niveau getild. Dankzij hun innovatieve aanpak en op maat gemaakte oplossingen hebben we talentbeheer aanzienlijk kunnen verbeteren, zowel voor onszelf als voor andere organisaties. De betrokkenheid en expertise van het MyTalentBoard-team heeft ervoor gezorgd dat we beter in staan zijn om talenten te benutten, wat ons een concurrentievoordeel heeft gegeven. We kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.”

De toekomst

De toekomstplannen voor het partnernetwerk zijn ambitieus. “We willen landelijke en internationale partnerships opbouwen,” vertelt Johan. “Het zou geweldig zijn als we ook buiten Nederland mensen blij kunnen maken met ons platform.”

Door de krachten te bundelen, creëren MyTalentBoard en haar partners samen meerwaarde voor klanten en zorgen ze voor duurzame groei én werkgeluk. Wil je meer weten over het partnernetwerk? Je leest er hier meer over of neem direct contact met ons op.

Delen
Bel ons op 040 – 2029361 of plan vandaag nog een gratis demo!Neem contact op
Bij MyTalentBoard zijn we ervan overtuigd dat inzicht in talent en drijfveren het goud is om medewerkers te ontwikkelen tot werkgelukkige professionals. Daarom kijken wij anders naar mens en werk. Als je kijkt naar wat mensen goed kunnen én leuk vinden, kunnen zowel medewerkers als organisaties optimaal presteren.
KvK: 57302049BTW-nummer: NL852522939B01