Opleidingsmanagement

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw medewerkers deskundig en bekwaam zijn om hun functie uit te voeren. Je wil dat ze gemotiveerd zijn om bij jou te werken en zich continu blijven ontwikkelen. Dit gaat niet vanzelf. Het is belangrijk dat je medewerkers hier optimaal in faciliteert en ondersteunt, zodat ze duurzaam inzetbaar zijn én blijven.

De inzet van een Learning Management Systeem (LMS)

Hoe haal je het maximale rendement uit opleiding en ontwikkeling? En hoe organiseer je het opleidingsaanbod, de budgetten en de administratie daaromheen?

Met MyTalentBoard automatiseer je jouw opleidingsmanagement en geef je medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling. Het geven van de juiste aandacht staat daarin centraal.

De voordelen van een LMS van MyTalentBoard:

  • Volledig opleidingsmanagement geïntegreerd in één gebruiksvriendelijk portaal
  • Aantoonbaar vakbekwaam voor audit- en kwaliteitsdoeleinden
  • Bied medewerkers flexibiliteit met e-learning mogelijkheden
  • Stel je eigen opleidingscatalogus samen met een ruim aanbod aan interne en externe trainingen
  • Geef medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling met persoonsgebonden opleidingsbudget

Strategisch opleidingsplan

Als je als organisatie oog hebt voor de talenten en drijfveren van je medewerkers, zullen je medewerkers zich meer betrokken en verantwoordelijk voelen. Medewerkers die tijdens het werk hun talenten inzetten, zijn energieker, positiever en creatiever. Ze voelen zich gewaardeerd, zelfverzekerder en zitten goed in hun vel. Maar hoe ondersteun je het beste jouw medewerkers in hun ontwikkeling? Hiervoor hebben wij een format voor een strategisch ontwikkelplan ontwikkeld.

Bel ons op 040 – 2029361 of plan vandaag nog een gratis demo!Neem contact op
MyTalentBoard maakt talentmanagement eenvoudig voor (HR-)managers. Met ons talentmanagementsysteem bieden we diensten voor het testen, matchen en ontwikkelen van medewerkers. Zo helpen we organisaties om inzicht en grip te krijgen op talent.