Offboardings programma: een warm afscheid

Het komt steeds minder vaak voor dat medewerkers hun hele carrière bij dezelfde werkgever blijven. Wanneer een medewerker jouw organisatie verlaat, wil je hem of haar een warm afscheid geven. Een offboardingsprogramma kan hierbij helpen.

Belang van een goede offboarding

Met een gestructureerd offboardingsprogramma verzamel je feedback, behoud je kennis en onderhoud je een goede relatie met oud-medewerkers. Met de verzamelde feedback kun je vervolgens de employee journey weer verbeteren. En zorg je ervoor dat (toekomstige) medewerkers langer bij je organisatie blijven.

Offboardingspogramma met MyTalentBoard

Veel organisaties vragen zich af hoe je zo'n offboardingsprogramma goed organiseert. Dit kan onder andere door het juist opstellen van een gesprekcyclus in MyTalentBoard. Door dit proces juist te begeleiden zorg je ervoor dat een medewerker jouw organisatie met een goed gevoel verlaat.

Het softwareplatform

Met MyTalentBoard maak je zelf, of in samenwerking met onze experts, een goed off-boarding traject die telkens wordt aangepast aan de feedback die verkregen wordt van medewerkers die elders de volgende stap in hun loopbaan zetten.

Bel ons op 040 – 2029361 of plan vandaag nog een gratis demo!Neem contact op
Bij MyTalentBoard zijn we ervan overtuigd dat inzicht in talent en drijfveren het goud is om medewerkers te ontwikkelen tot werkgelukkige professionals. Daarom kijken wij anders naar mens en werk. Als je kijkt naar wat mensen goed kunnen én leuk vinden, kunnen zowel medewerkers als organisaties optimaal presteren.
KvK: 57302049BTW-nummer: NL852522939B01